FORTUNE RESOURCES
MENJANA UMMAH CEMERLANG 

 

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM 


PADA PUKUL 11.15 PAGI

DI BULAN OGOS
 
RABU 01 OGOS 2018

SELASA 07 OGOS 2018

RABU 15 OGOS  2018 

SELASA 21 OGOS 2018

RABU 29 OGOS 2018

 

 

BERSAMA KAMI JUGA 

DI TV ALHIJRAH

 

 

IKLAN KAMI JUGA DI;

SINAR FM

THR GEGAR

KEDAH FM
Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. 

Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 5,
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
   Fax - 04-644 7414

  HOTLINE / SMS:
017 437 9124 (WApps)
017 479 1274 (WApps)
012 507 1411 (WApps)
012 557 1411
017 459 7241


No. Akaun Syarikat di Maybank:

FORTUNE MUNAWWARAH SDN BHD
5571 5730 9846
 
anak syarikat FORTUNE RESOURCES
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my

 
BERSAMA FORTUNE RESOURCES 
MENJANA UMMAH CEMERLANG
 
SILA LIHAT AKTIVITI-AKTIVITI KAMI DAN TESTIMONI KAMI
 
PRODUK KAMI

SMARTCOCO A+
SMARTCOCO A+ KURANG GULA
SMART SWEET A+
GOAT A+ UNGGUL
GOAT A+ DENGAN MADU
KOPI BARLI MUNAWWARAH
COLLA COCO A
TALBINAH A+
 

 
 


 
 
 
 
 
 
 
 


FORTUNE RESOURCES dengan SMARTCOCO A+ sebagai penaja utama MALAYSIAN INTERNATIONAL YOUNG INVENTORS OLYMPIAD 2015 untuk semua sekolah berasrama penuh seluruh South East Asia. 

Gambar-gambar bersama Pemenang tempat pertama dari MRSM.

     

Gambar Bersama guru-guru dan pihak penganjur.

     
 


SPM 2014.... TAHNIAH...TAHNIAH...TAHNIAH

 
KEDAH
NUR AZMINA BINTI NAWAWI
SMK SULTANAH ASMA

Assalamualaikum..saya merupakan seorang calon Sijil Pelajaran Malaysia 2014. Saya telah mengamalkan produk Fortune Resources iaitu Smart Coco A+ sejak berada di Tingkatan 1  hingga sekarang. Semasa saya berada di Tingkatan 3, Alhamdulilah saya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 8A dalam peperiksaan PMR.Saya terus mengamalkan minuman Smart Coco A+ secara konsisten setiap kali sarapan.Alhamdulilah dengan izin Allah saya berjaya memperoleh keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia iaitu 10 A. Bukan saya sahaja yang mengamalkan minuman ini,tetapi semua adik-beradik saya mengamalkan produk ini. Bagi pendapat saya testimoni-testimoni positif yang dikemukakan oleh pengguna-pengguna Smart Coco A+ itu memang terbukti kebenarannya. Apabila saya minum minuman Smart Coco A+, Alhamdulilah dengan izin Allah saya rasa tenang dan berasa kurang stress dan dapat menumpukan perhatian sewaktu guru mengajar.

 
TERENGGANU
 

AISYAH BINTI MD YUSOF
SMKA SHEIKH ABDUL MALEK

Saya merupakan pengguna SMARTCOCO A+ sejak tahun 2011. Saya sering mengambil minuman SMARTCOCO A+ sebagai peneman saya semasa belajar pada waktu malam. Alhamdulillah, dengan izin ALLAH, saya telah berjaya mendapat 9A dalam PMR pada tahun 2012 dan 11A dalam SPM 2014. Pelbagai jenis produk minuman coklat telah saya gunakan, namun hanya SMARTCOCO A+ yang saya gemari kerana ia mempunyai rasa yang lazat dan enak. Selain itu, ahli keluarga saya juga telah mengambil Kopi Barli Munawwarah sebagai minuman harian dan dengan izin ALLAH, kopi barli ini ternyata amat berkesan untuk mencegah demam. Saya doakan syarikat FORTUNE RESOURCES mampu melangkah lebih jauh dan berjaya membentuk sebuah empayar perniagaan Muslim yang cemerlang. KEDAH


ANIS SHAHIRAH BINTI SHARUDIN
SMK AGAMA, YAN

Anis shahirah binti sharuddin pelajar SPM 2014. Alhamdulillah saya telah mendapat keputusan yang terbaik berbanding keputusan peperiksaan percubaan. Saya pelajar asrama dan tahu2 la kalau tinggal di asrama ni confirm tidur tidak cukup tetapi setelah saya mengambil SMART COCO A+, saya rasa lebih bertenaga ketika berada di dalam kelas. Minuman ini juga membantu saya mencerdaskan otak saya kerana ramuan-ramuannya. Terima kasih kepada ibu bapa saya yang memperkenalkan minuman ini setelah mendengar dari radio IKIM.  


SELANGOR


HASYIMAH BINTI HASSAN 
SK IBN KHALDUN, KLANG

Alhamdulillah dengan izin Allah, sejak mengamalkan smart coco A+ saya lebih fokus di dalam kelas serta mudah faham dalam sesuatu pelajaran. Saya mengamalkan smart coco A+ ketika mengambil PMR dan berjaya mendapat 9A dan saya meneruskan pengambilan produk ini sehingga SPM . Alhamdulillah saya berjaya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 11A (6A+,5A,1B+). Walaupun telah tamat sesi persekolahan saya masih meneruskan pengambilan minuman smart coco A+ kerana meyakini keberkesanan dan khasiat yang terkandung pada makanan sunnah dalam minuman ini.
                


SELANGOR


FARHA BINTI MAJAHAR 
MRSM TUN GHAFFAR BABA

Saya selalu minum smart cocoA+ ketika sedang belajar kerana minuman ini bukan sahaja berkhasiat tetapi ia menangkis rasa mengantuk. Allhamdullilah, dengan izin Allah, saya dapat menumpukan perhatian dalam pelajaran . Saya telah menggunakan produk ini selama 6 tahun, allhamdullilah hasilnya mengagumkan.


KEDAH


NOR FATHIN NAJWA BT MAT FAUZI
SM SAINS KUBANG PASU

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh , saya merupakan pelajar dari Sekolah Menengah Sains Kubang Pasu, Jitra, Kedah. Saya mula menggunakan produk ini sebelum peperiksaan SPM bermula dan ibu saya mengesyorkan saya menggunakan produk ini. Smart oco A+ ini membantu meningkatkan kecerdasan dan merangsangkan minda saya agar saya sentiasa cergas dan aktif semasa di dalam kelas mahupun diluar kelas. Alhamdulillah saya telah berjaya mendapat 9A dalam peperiksaan SPM 2014. Syukur kepada Allah dan terima kasih Fortune Resources


N. SEMBILAN


AIDA INANI BINTI KAMARUDIN
MRSM ALOR GAJAH

Saya telah menggunakan Smart Coco A+ sejak saya tingkatan 1 lagi. Alhamdulillah produk ini telah banyak membantu saya sebagai makanan minda yang baik. Selain itu juga, produk ini sesuai untuk saya yang tinggal di asrama kerana mudah disediakan. Semasa tahun 2012, Saya telah berjaya memperoleh keputusan yang baik dalam PMR iaitu 8A dan yang terkini saya telah mendapat 9A dalam SPM 2014

 

SELANGOR
 
 
NURUL IZZIANY BINTI RAMLI
SM SAINS SULTAN ISKANDAR
 
Saya mula menggunakan produk-produk daripada syarikat Fortune Resources sejak masuk ke alam sekolah menengah. Saya mengamalkan produk Smart Coco A+ sebelum memulakan pembelajaran pada setiap pagi. Disebabkan kehidupan asrama yang tidak mempunyai masa yang cukup untuk membancuh air, kebiasaannya saya akan makan begitu sahaja. Dengan mengamalkan produk ini, saya mampu untuk terus fokus di dalam kelas tanpa rasa mengantuk dan penat sepanjang hari. Terima kasih Fortune Resources 
 

KUALA LUMPUR
 
 
MUHAMMAD FADHIL BIN JOHAN
SM SAINS ALAM SHAH
 
Smart coco telah membantu saya mencapai keputusan yang cemerlang di dalam peperiksaan SPM rahun 2014. Dengan adanya minuman smart coco, saya mendapati diri saya kurang mengantuk ketika mempelajari matapelajaran. Saya juga dapat memberikan lebih perhatian ketika guru sedang mengajar. Terima kasih smart coco.
 

KUALA LUMPUR
 
 
IFFAH BINTI MOHAMAD SAUFI 
KOLEJ TENGKU KURSHIAH, NILAI, NEGERI SEMBILAN
 
Saya merupakan salah seorang pengguna produk smart cocoa A+. Buat pengetahuan semua, saya mula minum smart cocoa A+ sejak tingkatan 1. Saya sangat menyukai Smart cocoa A+ kerana kesedapan cocoa tersebut. Saya merupakan seorang pelajar asrama, jadi saya akan minum smart cocoa pada setiap pagi atau sebelum tidur. Ternyata Smart Cocoa A+ ini memberikan tenaga kepada saya menyebabkan saya yang sering mengantuk di dalam kelas menjadi segar. Malah, jika saya tidak sempat bersarapan, saya akan minum smart cocoa A+ sahaja kerana hanya dengan segelas smart cocoa A+, saya sudah kenyang. Syukur alhamdulillah dengan izin Yang Maha Esa melalui bantuan smart cocoa A+, saya telah berjaya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 9A bagi SPM. Syukran kepada pihak Fortune Resources. 
 

JOHOR
 
 
NIK FATIHAH BINTI AHMAD JUHARI
MRSM, BATU PAHAT, JOHOR
 

SEDIKIT PENGALAMAN YANG SAYA DAPAT KONGSIKAN SELAMA SAYA MENGAMALKAN PENGAMBILAN MINUMAN SMART COCO A+ INI IALAH MINUMAN INI SERING MEMBEKALKAN TENAGA KEPADA AYA TATKALA SAYA KELETIHAN . SAYA ADALAH SEORANG PELAJAR SEKOLAH YANG TINGGAL DI ARAMA PENUH .KEKANGAN MASA DALAM MENJALANI KEHIDUPAN SEHARIAN KETIKA BERADA DI ASRAMA MEMBUATKAN SAYA SERING LETIH DAN MENGANTUK SEMASA BERADA DI DALAM KELAS .DENGAN PENGAMBILAN PRODUK SMART COCO A+ INI ,ALHAMDULILLAH MASALAH SAYA DAPAT DIATASI DALAM JANGKA MASA YANG SINGKAT .ALHAMDULILLAH JUGA AYA TELAH BERJAYA MEMPEROLEH KEPUTUSAN 9A DI DALAM PEPERIKSAAN SPM . SYUKUR KEPADA ALLAH DAN TERIMA KASIH FORTUNE RESOURCES .

 

PAHANG
 
NUR SYAFIQAH BINTI NOR AZIZAM
SBP INTEGRASI TUN ABD RAZAK, PEKAN, PAHANG

Assalamualaikum wbt , sebagai seorang pelajar yang bakal menduduki peperiksaan spm , jadual harian saya sangat sarat dengan kelas  kelas tambahan pada hujung minggu sehingga masa untuk berehat pun tidak cukup . Memang tidak dinafikan , begitulah kehidupan seorang pelajar .Tambahan pula saya seorang pelajar asrama . Biasalah aktiviti asrama mana yang tidak padat . disebabkan semangat ingin menduduki spm sangat tinggi , saya mengorbankan sedikit waktu tidur saya untuk berjaga di tengah malam menelaah buku walaupun setelah seharian penat disekolah . Lebih lebih lagi setelah keputusan percubaan saya yang agak mengecewakan ( 4A 3B 1C 1D)  Hasilnya , saya akan berasa begitu lesu dan penat ketika sesi persekolahan kerana tidak cukup tidur . Dengan bantuan ibu bapa saya , mereka telah membekalkan SMART COCO A+ ini kepada saya yang mereka dengari khasiatnya di ikim fm . Alhamdulillah , setelah mencuba dan bertawakal Smart coco A+ ini serba sedikit berjaya mengembalikan tenaga saya . saya dapat menumpukan lebih perhatian terhadap guru di kelas dan kembali aktif merespond soalan guru . dengan berkat , pertolongan guru , rakan rakan dan ibu bapa yang membekalkan smart coco A+ ini saya telah berjaya mendapat 8A1B didalam spm 2014. 
 

 
kem UPSR dan solat hajat di Sek.Keb.Bukit Mentok - APRIL 2015

        
 

 KOPERASI SMK GOMBAK SETIA - APRIL 2015

        
 


Januari dan Februari 2015

PROMOSI BUKA SEKOLAH.....

SELAGI STOK MASIH ADA...... 
BELIAN SMARTCOCO A+ UNTUK DAPATKAN PEN BERJENAMA NEXT DARI SWITZERLAND
 
       
 


JANUARI 2015

ANUGERAH NASYID IKIM FM DITAJA BERSAMA OLEH
 
FORTUNE RESOURCES
 
 

Anugerah Nasyid IKIMfm,

dianjurkan untuk mengiktiraf sumbangan penggiat nasyid dan lagu-lagu ketuhanan sama ada 
dari kalangan komposer, penyanyi mahu pun penulis lirik.

 


 

DISEMBER & JANUARI 2015

BANTUAN MANGSA BANJIR 

YANG DIKONGSI OLEH FORTUNE RESOURCES 
DENGAN PENGHANTARAN SMARTCOCO A+ 
BAGI MEMBANTU MANGSA BANJIR DAN ORGANISASI SUKARELAWAN ADALAH SEPERTI BERIKUT SETAKAT INI;

KELAB RADIO IKIM FM KE KELANTAN DAN PAHANG
IKRAM PULAU PINANG DGN iBANTU KE PERAK
PERSATUAN PENDUDUK BAYAN BARU KE KELANTAN
JPM PUTRAJAYA
PELAJAR-PELAJAR DIKEMAMAN BAWAH KELOLAAN PUAN NARIZAN
PERSATUAN PENGILANG SEBERANG PERAI
YAYASAN AMAL MALAYSIA, CAWANGAN TERENGGANU
 
ANTARA GAMBAR-GAMBAR YANG DIHANTAR OLEH SUKARELAWAN UNTUK PENGKONSIAN
 
          
 
                    

               

                   
 
          

            
 
               


JANUARI 2015
TAHNIAH...TAHNIAH...TAHNIAH... 
KEPADA ADIK-ADIK PENGUNA SMARTCOCO A+ YANG TELAH BERJAYA DALAM 
PEPERIKSAAN PT3, 2014.

 
 
MUHAMMAD DANIAL BIN OMERA
MRSM TERENDAK, MELAKA

Saya adalah seorang pelajar sekolah yang tinggal di asrama. Kekangan masa menjalani aktiviti dan kehidupan di asrama membuatkan saya sering keletihan dan mengantuk semasa di dalam kelas. Tambahan lagi saya menghidapi resdung, saya sering bersin dan hidung kerap berair. Saya juga alah kepada persekitaran yang berhabuk. Dengan pengambilan Smart Sweet A+ dan Smart Coco A+ ini, ianya dapat membantu  meringankan masalah yang saya hadapi dan saya rasa produk-produk ini, membantu meningkatkan kecerdasan dan merangsang minda saya. Alhamdulillah….. saya telah Berjaya mendapat 7A semasa peperiksaan sebenar PT3  tahun 2014 berbanding hanya 4A sahaja semasa sesi percubaan PT3. Syukur kepada Allah SWT dan Terima Kasih Fortune Resources
 
 
NURAPIQKAH BINTI ARIFFIN
SMK SEGAMA, LAHAD DATU, SABAH

Saya mula menggunakan produk ini beberapa bulan sebelum peperiksaan PT3 bermula sebaik sahaja kakak saya membeli produk ini daripada stokis. Dia dapat tahu yang produk ini dapat membantu meningkatkan pelajaran saya dan terbukti dalam masa beberapa minggu sahaja, saya dapat merasakan ada peningkatan dalam pelajaran saya. Ibu saya pun turut menyatakan perkara yang sama selepas beliau melihat keputusan ujian saya yang meningkat berbanding dahulu. Terima kasih kepada produk ini
 

 
NURUL IZZAH BINTI JAFRI
SMKA SLIM RIVER, PERAK

Assalamualaukum, saya Nurul Izzah Bt Jafri pelajar PT3 pada tahun 2014. Saya telah menggunakan 'Smart Coco A+' sejak tahun 2013. Ibu saya mendengar produk ini melalui radio Ikim.fm. Saya setiap hari minum Smart Coco A+ setiap pagi dan sebelum tidur. Saya sangat menggemari air ini kerana rasanya yang enak dan lazat. Setelah menggunakan produk ini, saya berasa lebih bersemangat, semakin cergas dan saya mudah menghafal. Alhamdulillah saya bersyukur kepada Allah setelah mendapat 10A dalam PT3 tahun 2014. Saya akan mengamalkan produk ini dan terus berusaha untuk mendapatkan keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan akan datang. Sekian, terima kasih.

 
 
 
 
MOHD AMIRUL HAKIM BIN AHMAD LUTEPI
SMKA MAAHAD HAMIDIAH, BANGI, SELANGOR

Saya ibu kepada 6 orang anak. Saya  Dua orang anak saya tinggal di asrama dan yang 4 orang lagi ada di rumah.  Bagi anak yang tinggal di asrama, saya bekalkan kepada mereka smart coco  A+ sebagai minuman tambahan semasa mereka mengambil sarapan pagi. Begitu juga dengan anak-anak saya yang berada di rumah.  Setiap pagi saya akan berikan kepada mereka smart coco A+.Pada tahun 2014, anak kedua saya, MOHD AMIRUL HAKIM mengambil peperiksaan PT3,Saya mula memberikan minuman smart coco A+ kepadanya sejak dia di Tahun 5 lagi.  Alhamdulillah, semasa keputusan PT3 diumumkan, Amirul  merupakan salah seorang pelajar yang mendapat 9A di sekolahnya. Anak  saya yang sulung juga telah mendapat 9A dalam PMR tahun 2012.Kedua-dua mereka juga mendapat 5A dalam peperiksaan UPSR dulu.Saya percaya, di samping kurniaan dan rezeki daripada Allah, penggunaan minuman smart coco A+ secara konsisten juga merupakan faktor penyumbang kepada kejayaan ini. Dengan mengambil produk ini semasa sarapan pagi, dapat mengurangkan rasa mengantuk dan lapar kepada anak-anak saya.  Seterusnya, mereka dapat menumpukan perhatian semasa di dalam kelas.In Shaa Allah, saya akan terus memberikan minuman smart coco ini kepada anak-anak saya. Terima Kasih.

 
 
ALIYA NUR NAJIEHA BINTI HUSAIN AHMAD
SMK SEREMBAN 2, NEGERI SEMBILAN

Saya telah menggunakan produk Fortune Resources iaitu SmartCoco A+ sejak sekolah rendah lagi. Produk ini telah banyak membantu saya dalam menumpukan perhatian di dalam kelas semasa guru mengajar. Selain itu, saya tidak cepat penat semasa menelaah pelajaran. Walaupun saya tidak mendapat straight As untuk ujian PT3, saya berbangga dengan pencapaian yang telah saya peroleh. Terima kasih kepada Fortune Resources kerana telah banyak membantu saya sejak dulu
AUFA NABILAH BINTI MOHD FAIZUL
SMKA MAAHAD HAMIDIAH, BANGI, SELANGOR

Saya amalkan makan smart coco pada waktu pagi. Saya tulis makan bukan minum sebab saya memang makan smart coco tu tanpa membancuh dgn air.Perubahan yg nyata saya rasa tak letih dan bertenaga. Kurang rasa mengantuk sebab itu saya selalu habiskan masa dgn membaca buku dan novel pilihan saya.

Saya selaku pengedar FR. saya telah bertahun lamanya menggunakan produk smart coco. Anak2 saya Alhmdulillah cemerlang pelajaran meteka tetapi saya belum pernah menghantar penyertaan kpd pihak tuan.  

NUR SYAZANA BINTI NOR AZIZAN
SEK. SAINS SULTAN HAJI AHMAD SHAH, PEKAN, PAHANG

Assalamualaikum wbt, sejak dari darjah 6 lagi, ibu bapa saya telah menggalakkan saya untuk meminum Smartcoco A+ untuk hasil pembelajaran yang bagus. Ternyata, hasilnya amat memberangsangkan iaitu saya telah mendapat keputusan 5A didalam UPSR pada 4 tahun lepas. Waktu saya memasuki asrama, jadual sekolah menengah yang lebih padat merupakan cabaran bagi saya menguruskan masa dengan lebih produktif. Sejak di tingkatan 1 lagi, saya telah bergiat didalam bidang muzik. Latihan wind orchestra yang kebiasaannya dilakukan pada setiap malam dari pukul 10.30 malam hingga 12.30 pagi tidak menganggu jadual harian saya sebagai seorang pelajar. Dengan meminum Smartcoco A+ pada setiap pagi, produk ini ternyata dapat membantu saya memberi tenaga serta minda yang cerdas dan sentiasa bersedia untuk apa-apa aktiviti ataupun pembelajaran. Tambahan pula, tahun lepas saya telah menduduki peperiksaan PT3 dan alhamdulilah, saya telah mendapat 9A 1B. Kejayaan yang diperolehi adalah hasil usaha serta berkat dan doa dan pertolongan ibubapa saya yang membeli Smartcoco A+ ini sebagai bantuan sampingan. Saya juga telah ditawarkan ke Kolej Permata Pintar diUKM Bangi pada tahun ni.MUHAMMAD AHNAF BIN SHAMSUDIN
MRSM FELDA KAMPUS TUN ABDUL RAZAK
 
Alhamdulillah saya mendapat 8A dalam peperiksaan PT3, setelah menggunakan produk smartcoco A+ semenjak saya dalam tingkatan 1. Walaupun tinggal di asrama, tiada masalah untuk saya sediakan smartcoco sendiri. Ibu juga sentiasa membekalkan smartcoco A+ ketika hendak pulang ke asrama. Ibu mendapatkan produk dari stokis smartcoco di Putrajaya iaitu puan Rosnita.
 
 

 
MUHAMMAD HILMI BIN MOHD ABD RAHMAN
SMK AGAMA MAAHAD, MUAR, JOHOR 

ALHAMDULILLAH ANAK SAYA MULA MENGAMBIL Smartcoco A+PADA TAHUN 2011 SEMASA NAK MENGAMBIL PEPERIKSAAN UPSR. PADA MASA ITU ANAK BARU BERTUKAR KE SEK REN BANDAR MAHARANI MUAR. BARU MENGAMBIL NAK MASUK 2 KOTAK Smartcoco A+ ANAK BERITAHU DIA TERPILIH UNTUK MEWAKILI SEKOLAH DALAM PERTANDINGAN KUIZ MATEMATIK. DIA TERPILIH KERANA MENDAPAT MARKAH MATEMATIK KE 2 TERTINGGI DIANTARA PELAJAR TAHUN 6. SAYA PUN TERPERANJAT JUGA.ALHAMDULILLAH KEPUTUSAN UPSR ANAK SAYA MENDAPAT 5A. TAHUN INI JUGA SAYA BERIKAN JUGA ANAK MINUM Smartcoco A+. ALHAMDULILLAH SYUKUR KEPADA ALLAH DALAM PEPERIKSAAN PT3 DIA MENDAPAT KEPUTUSAN 10A 1B.

TERIMA KASIH PUAN MURNI DAN Smartcoco A+.KITA BERUSAHA DAN DENGAN KEIZINAN ALLAH KITA BERJAYA.

 

 
ADAWIYAH SAFINAH AN-NIDA BINTI MOHD ZAKIR
SMK SULTANAH BAHIYAH, ALOR SETAR, KEDAH
 
Saya mula menggunakan produk ini pada tahun 2013.
Minuman ini sangat sedap dan lazat. Di samping itu, saya tidak berasa letih dan saya dapat menumpukan perhatian sepenuhnya dalam kelas 
 

 
NUR AMIRA HUSNA BINTI MOHD SUFIAN
SMK SAUJANA UTAMA, SUNGAI BULOH, SELANGOR
 
Alhamdulillah, dengan izin Allah serta kesungguhan ibubapa saya yang memberikan   Smart Cocoa A+ sebagai makanan tambahan saya sejak di tingkatan 1 telah menunjukkan perubahan yang positif buat diri saya. Saya menjadi lebih bertenaga, penuh bersemangat serta lebih fokus dalam kelas dan sewaktu ulangkaji. 
 
Keputusan 7A 4B dalam PT3 2014 pasti membuatkan saya lebih bermotivasi untuk terus melakar kejayaan di masa hadapan dengan izin Allah. 
 
 
BALQIS BINTI MOHD FAUZI
SMK TEMERLOH JAYA, TEMERLOH, PAHANG

Produk Smartcoco A+ ini telah banyak membantu dalam meningkatkan konsentrasi saya di dalam pelajaran, terutama ketika berada di dalam kelas. Saya telah menggunakan produk ini sejak tingkatan satu. Tenaga yang dibekalkan melalui campuran madu, kismis, gingko biloba serta koko memberikan khasiat yang cukup untuk badan saya kekal cergas dan tidak mudah mengantuk sewaktu sesi pembelajaran. Smart Coco A+ juga mempunyai rasa yang lazat. Saya mempunyai tabiat tidak suka mengambil sarapan pagi, namun sejak ibu menyarankan saya mengambil Smart Coco A+ sebagai sarapan, saya tidak lagi berasa tidak bermaya pada waktu pagi.
 

 
NUR SYAKIRAH BINTI EFRIZAL
SMKA SHEIKH HAJI MOHD SAID, AMPANGAN, NEGERI SEMBILAN
 
Saya Nur Syakirah binti Efrizal merupakan seorang pengguna Smartcoco A+. Saya telah meminum air Smartcoco A+ setiap hari. Kadangkala, saya hanya makan serbuk Smartcoco A+ begitu sahaja. Enak sungguh.  Ibu saya memperkenalkan produk ini ketika saya darjah 4. Tahun sebelumnya, saya kurang fokus dlm kelas dan sering tidak bersemangat. Namun selepas meminum air Smartcoco A+ setiap hari sebelum ke sekolah, Alhamdulillah, dengan izin Allah, saya sentiasa bersemangat dan bertenaga untuk menuntut ilmu. Selain itu, ibu bapa dan dan keluarga saya telah mengambil Kopi Barli Munawwarah dan Colla Coco A. Terima kasih Fortune Resources. Semoga syarikat tuan maju dan berkembang ke persada negara dengan memasarkan produk halal dan bermanfaat.


UMMI FAKHRIAH BINTI MOHD NOOR
SMK DATO PERDANA, BACHOK, KELANTAN

Terima Kasih kepada pemakanan tambahan untuk minda Smart Coco A+ kerana sebelum inin Ummi merupakan seorang pelajar tahun 5 selalu ketinggalan dalam pelajaran ,biasa nya mendapat markah yang kurang memuaskan dalam setiap mata pelajaran.  Alhamdulillah setelah saya mengambil Smart Coco A+ peperiksaan UPSR 2011 mendapat 4A 1B di Sek. Keb. Bakong, Bachok, Kelantan. Saya terus menggunakan Smart Coco A+ hingga peperiksaan PT3. Dengan itu saya mudah faham apa yang diterangkan oleh guru. Saya mendapat keputusan yang cemerlang iaitu 10A dalam PT3 2014. Alhamdulillah saya bersyukur dan gembira.Saya akan terus mengambil Smart Coco A+.

 
 
 

 
NOOR HASYA QISTINA
SMK KING GEORGE V, SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
 
Assalamualaikum, saya Puan Noor Amira binti Hashim dari Seremban. Hari ini saya pergi ke kedai MasBukti Enterprise yang dipunyai oleh Tuan Hj. Mohd Nor bin Maarom. Saya membeli 2 pek berkembar Smartcoco A+ dengan mendapat percuma sebatang pen berjenama Next dari Switzerland. Saya diberitahu syarikat Fortune Resources akan memberi hadiah berupa smartcoco A+ juga kepada pelajar-pelajar yang mendapat UPSR cemerlang 5A dan PMR. Waaah....saya terkejut...mungkin syarikat Fortune Resources pernah mengumumkan di radio IKIM dan mungkin saya terlepas dengar. Jadi di sini saya nak ceritakan sedikit pengalaman anak saya mengambil produk Fortune Resources seperti Jus Al-Khaira, Smartcoco A+, Smartsweet A+ dan Goat A+ Unggul / Madu dari anak saya berumur 11 tahun lagi sehingga lah sekarang (kini anak saya berumur 16 tahun dan bernama Noor Hasya Qistina).

Pada tahun 2011, anak saya telah mendapat 5A dan pada tahun lepas pula untuk peperiksan PT3, anak saya telah mendapat 7A, 3B. Mungkin dah terlewat untuk saya hantar cerita saya ni tapi takpe yang penting... tak sia-sia anak saya mengamalkan produk-produk dari Fortune Resources yang mana ianya sangat bagus untuk makanan otak pelajar masa kini. Ringkas dan mudah. Alhamdulillah, terima kasih Allah, terima kasih juga kepada Fortune Resources kerana mengeluarkan produk yang sangat bagus untuk minda malah  dengan pemakanan sunnah yang diterap didalam produk2 keluaran Fortune Resources menjadikan anak saya seorang muslimah yang dihormati di sekolah oleh guru-guru dan rakan-rakannya juga. Anak saya juga mendapat anugerah Tokoh Maal Hijrah Perempuan 2014 di sekolahnya, di samping itu juga mendapat anugerah Sahsiah Terpuji dan Anugerah Permata Sahsiah Terpuji 2014. Memang sedari umur 6 tahun lagi saya telah memberi madu + habatussauda kepada anak saya. Tapi dulu saya terpaksa campurkan sendiri madu dan sedikit minyak habatussauda untuk diminum bersama, kini dengan adanya Jus Al-Khaira lagi memudahkan saya untuk beri anak saya mengambilnya sebab segala makanan sunnah untuk minda ada didalamnya.

Terima kasih sekali lagi saya ucapkan kepada syarikat Fortune Resources dan berharap agar syarikat ini akan terus berjaya dengan mengeluarkan produk-produk yang digemari oleh lapisan umur dan bangsa. Wasalaam.  

  
TAHNIAH....TAHNIAH....TAHNIAH...

KEPADA ADIK-ADIK YANG BERJAYA MENDAPAT 5A DALAM
UPSR 2014

 

M. FARIS AIMAN
SK BATU MASJID
KAMPAR, PERAK
 
 

FAHMIE
SK PARIT JAWA
MUAR, JOHOR
 
 

M. AMIRUL AFIQ
SK PADANG MIDIN
TERENGGANU
 

SYAHIDATUL ADILAH
SK(P) METHODIST 2
MELAKA
 

UWAIS AL-QARANI
BATU CAVES
SELANGOR
 

NUR MARISSA UMAIYAH
SK CONVENT
MUAR, JOHOR
 
 

INTAN ANEESHA
SRK SERI KUNDANG
SELANGOR
 

SABRINA NUR
SK PARIT ZIN
MUAR, JOHOR
 

NURUL SHAKIRA
SK TMN PAROI JAYA
NEGERI SEMBILAN
 

NADIA
SK GREEN ROAD
KUCHING
 

AMIRAH
SK PASIR PEKAN
KELANTAN
 
 

M. AMZAR
SK PRESCINT 16
PUTRAJAYA
 

M. AFNAN
SK BUKIT PINANG
ALOR SETAR, KEDAH
 

NURATIQAH ALIEYA
SK TAMAN SERI RAMPAI
KUALA LUMPUR
 

M. IMRAN
SRI NURUL HIDAYAH
SELANGOR
 

M. AQIL AKMAL
SK TUN DR ISMAIL JAYA
SHAH ALAM, SELANGOR
 
 

AMIR FIRDAUS
SK SAUJANA UTAMA
SG BULOH, SELANGOR
 

NUR NATASHA YASMIN
SK MUTIARA RINI
JOHOR
 

NURUL'AIN SYAHMINA
SK PRESCINT 18
PUTRAJAYA
 

RABIAYATUL ADAWIYAH
SK TAMAN MIDAH 2
KUALA LUMPUR
 

SITI NURZULAIKHA
SK PADANG PERAHU
JITRA, KEDAH
 
 

TAQIUDDIN AL-HUSAINI
SK KUALA PENOR
KUANTAN, PAHANG
 

M. SAYYID
SK TAMAN ANGGERIK
JOHOR
 

AUNI MUNIRAH
SK SEPRI, REMBAU
NEGERI SEMBILAN
 

HAZIM FIKRI
SK WANGSA MELAWATI
KUALA LUMPUR
 

NUR RAUDAH HUSNA
SK ABDULLAH
MUAR, JOHOR
 
 

DURRATUN NASHIHAH
SR IBN QAYYIM
TERENGGANU
 

HADI HAMKA
SK SEKSYEN 7
BANGI, SELANGOR
 

SYARAFINA ATHIRAH
SK SUNGAI UDANG
SELANGOR


AMMAR HANINIA
SR AGAMA AL-JAMI'YYAH
PETALING JAYA

 
MUHARAM, SAFAR & RABIUL AWAL 1436

3 KOTAK COLLA COCO - RM70 
 
GOAT A+ DENGAN - RM70
 
HARGA BIASA RM81. DAPATKAN SEKARANG
 

ZULHIJAH 1435

LANJUTAN PROMOSI 3 SERANGKAI KE BULAN ZULHIJAH 1435

DENGAN HADIAH PERCUMA BALPEN DARI SWITZERLAND, HANYA BELIAN TERUS DARI KAMI 
 

ZULKAEDAH 1435

PROMOSI 3 SERANGKAI = RM100

2 KOTAK SMARTCOCO A+
1 KOTAK ATAU BOTOL JUS ALKHAIRA DAN 
1 KOTAK SMART SWEET A+
 
          
 


DERMA KESEKOLAH TAHFIZ SEMPERNA MERDEKA 31 OGOS 2014
 
   
 

SYAWAL 1435 (OGOS 2014)

GAZA.....GAZA.....GAZA.....

BERSAMA GAZA ADALAH TUJUAN KITA, DENGAN LINANGAN AIRMATA DAN LIMPAHAN DARAH RAKYAT PALESTIN, PERJUANGAN UMMAH KITA BELUM BERAKHIR. KAMI DI FORTUNE RESOURCES AKAN MEMBERI SUMBANGAN 3% DARI JUALAN BULAN SYAWAL. BERSAMA KAMI MEMBANTU RAKYAT GAZA.

     
 

PROMOSI DILANJUTKAN KEPADA SYAWAL 1435 (OGOS 2014)

SEPERTI BIASA KAMI DI FORTUNE RESOURCES MENYAHUT KEDATANGAN RAMADHAN AL MUBARAK DENGAN MEMBERI PROMOSI TAHUNAN JUS ALKHAIRA, KALI INI DILANJUTKAN KE BULAN SYAWAL....
 
BELIAN 3 BOTOL ATAU 3 KOTAK DENGAN HARGA RM100.
 
 

RAMADAN 1435 (JULY 2014)
BERSAMA ORANG BUTA DAN SURAU AL HIDAYAH, 
JAMUAN BERBUKA PUASA DAN DERMA

      


      


APRIL / MAY 2014 - SPM 2013

KEPADA ADIK-ADIK DIBAWAH YANG TELAH BERJAYA MENDAPAT 9A KEATAS SEKALI LAGI KAMI MENGUCAPKAN TAHNIAH DIATAS KEJAYAAN ADIK-ADIK SEMUGA TERUS BERJAYA DIMENARA GADING DIDALAM KURSUS YANG AKAN DIAMBIL.
 
 

HASIF AZFAR
MRSM PENGKALAN HULU
PERAK
 
 
FAIZAH
SAM SG MERAB LUAR

 

NORFARANINA
SMA RAJA PEREMPUAN TAAYAH, IPOH
PERAK
 
MARYAM
MRSM TUN GHAFFAR BABA
MELAKA


AIMI SHAHIRAH
SAMT TENGKU AMPUAN JEMAAH
 
AFIQAH AQILAH
SMK SAUJANA UTAMA
SELANGOR

 

M KHAIRUL
SM SULTAN ABDUL HALIM

 

NOR JANNAH
SMK BANDAR MAS
JOHOR
 
NUR HAFIZAH
 

NUR AQILAH
SBP INTEGRASI SELANDAR

 

NUR NABILAH
SAM BANDAR BARU SALAK TINGGI
SELANGOR

 

MOHD IKRAM HAKIMI
SMA YAN
GURUN
KEDAH
 

NUR NAQWIYAH
SMK MUARA TUANG
SAMARAHAN
SARAWAK
 

KHALEEDA NORA
SBP INTEGRASI
KUANTAN
PAHANG
 

MUNIRAH
SMKA DATO HJ ABU HASSAN HJ SAIL
NEGERI SEMBILAN


NUR FARHANI
SMK SLN SALAHUDDIN ABDUL AZIZ SHAH
SELANGOR
ASYIAH
SMA KHARIAH
KUALA TERENGGANU
TERENGGANU


M. AMIRUL SALIHIN
SM SAINS SULTAN ISKANDAR
JOHORM. UMAR ALI
SM SAINS KUBANG PASU
KEDAH


M. FARIDWAJDI
SMA PERSEKUTUAN
KAJANG
SELANGOR
 

M. NASRUL AMIN
SM SAINS KUALA TERENGGANU
TERENGGANU
 
 
 
 
 
SAGUHATI SPM 2013

M. HAZIQ
SMK IMPIAN EMAS
SKUDAI
JOHOR
JANUARI- FEBRUARI 2014
 
PROMOSI SMARTCOCO A+   BUAT JULUNG KALINYA.........
SMARTCOCO A+ AKAN MENGHADIAHKAN BALL PEN BUATAN SWITZERLAND YANG BARU AKAN DIPERKENALKAN DI PASARAN MALAYSIA,
SETIAP BELIAN 2 KOTAK KAMI MENGHADIAHKAN 1 BATANG PEN YANG DICETAK SMARTCOCO A+
 
        

JANUARI 2014
KEJAYAAN ADIK-ADIK PMR 2013 
TAHNIAH...TAHNIAH...TAHNIAH...

  

ALIF IZUDDIN
SMS RAJA TUN AZLAN SHAH
TAIPING, PERAK
 

FARHAT
MRSM BATU PAHAT
BATU PAHAT, JOHOR
 

NURUL SHAHIRAH
SMK TAMAN DESA SKUDAI,
J. BHARU, JOHOR
 

M HAZIQ
SMK DATO BENDAHARA
JASIN, MELAKA
 

NUR AISHAH
SMK TAMAN DESA SKUDAI
J. BHARU, JOHOR
  

M RAFIZUL HELMI
SMK SRI AL AMIN
BANGI, SELANGOR
 

P AISYAH IZZATI
SAMT SULTAN HISYAMUDDIN
KLANG, SELANGOR
 

A AIMANUDEEN
MRSM ALOR GAJAH
MELAKA
 

A NUR HAFIZ
SMK BANDAR TENGGARA 2
KULAIJAYA, JOHOR
 

ALIAH SURAYA
SMK CONVENT
MUAR, JOHOR
  

IZZAH ZARIFAH
SMK ALOR AKAR
KUANTAN, PAHANG


SITI AISYAH
SBPI SABAK BERNAM
SELANGOR


NURUL MURSHIDAH
SMKA SULTAN AZLAN SHAH
MANJUNG, PERAK
 

AHMAD IZZUDDIN
SMK SULTANAH HAJJAH KALSOM
KUANTAN, PAHANG
 

FATIN NUR FITRI
SAMT TENGKU AMPUAN JEMAAH
P. JAYA, SELANGOR
  

FAIZAHTUN
SMK SRI TANJUNG
PONTIAN, JOHOR


NORSYAMIMI
SM AGAMA JOHOR
JOHOR JAYA, JOHOR
 

NURUL NASUHA
SMK TUNKU BENDAHARA
KODIANG, KEDAH


AMYZA AZWA
SMK TAMAN MUTIARA RINI
SKUDAI, JOHOR


NURUL FAZLIN
SMK PEREMPUAN
LIKAS, SABAH


NURUL ISMAHAN
SMKA PUTRAJAYA
PUTRAJAYA
 

NURUL AFIFAH
SMK SULTANAH ASMA
ALOR STAR, KEDAH
 

NUR AININA NABILAH
SMK LEPAR UTARA
JENGKA, PAHANG
  

SITI NURSHAFIQAH
SMKP TEMENGGONG IBRAHIM
BATU PAHAT, JOHOR


M AMIRUL MUKMININ
SBPI RAWANG
RAWANG, SELANGOR
 

NUR NAJATIN
SMA PELANGAI
BENTONG, PAHANG


M. FIRDAUS
SMK SERI BENTONG
BENTONG, PAHANG
 
 
ARESA
SM ISLAM HIDAYAH
JOHOR
 
 

NUR ATHIRAH
SM SAUJANA UTAMA
SELANGOR
 

M. YUSUF
SMK IZZUDDIN SHAH
IPOH, PERAK

M. SAYYID
SMA DAERATUL MARIFIL WATANIAH 
PULAU PINANG
 

NUR AZRINA
SMK BDR TUN HUSSAIN ONN 2
CHERAS, SELANGOR
 

AZRI ZAKIRIN
SMK DEWAN BETA
K. BHARU, KELANTAN
  

M. HAZIQ
SMK TELOK MAS
MELAKA
 

NURUL HUMAIRA
MRSM GEMENCHEH
NEGERI SEMBILAN


AINA KAISAH
SMKA SHARIFAH RODZIAH
MELAKA
 

LUQMAN ANUAR
SMA HULU LANGAT BATU 10
CHERAS, SELANGOR
 

HANIS SABRINA
SMK WANGSA MELAWATI
KUALA LUMPUR
 

AHMAD NAUFAL IBAD
SMK AGAMA
KUALA LUMPUR
 

NUR LIYANA AQILAH
MAAHAD MUHAMADI PEREMPUAN
K. BHARU, KELANTAN


TAUFIQ HIDAYATULLAH
SEK TINGGI KOTA KINABALU, SABAH


NUR ASYIQIN
SMK PUCHONG PERDANA
P. JAYA, SELANGOR
 

M SHAZNI
SMK ABDUL RAHMAN TALIB,
KUANTAN, PAHANG
 

NUR NAZIHAH
SMK DATO PENGGAWA BARAT
PONTIAN, JOHOR


M. AFIQ AIMAN
SMK JALAN 3
BANGI, SELANGO
 

M SHAYUTI IKRAM
SMA MAJLIS AGANA ISLAM WP
KUALA LUMPUR
  

NUR AFIFAH
SBP INTEGRASI TEMERLOH
TEMERLOH, PAHANG
 LUKMANUL HAKIM


NUR ATIQAH
SMK USJ 4
SELANGORSYAZA DAYANA
SMKA DATO' HAJI ABU HASAN
NEGERI SEMBILAN
DISEMBER 2013

TAHNIAH......TAHNIAH......TAHNIAH

PELAJAR CEMERLANG UPSR 2013
YANG MERUPAKAN PENGGUNA SETIA SMART COCO A+ 
DAN PRODUK FORTUNE RESOURCES..
 
 

NURDIYANAH
SK RANTAU PETRONAS
TERENGGANU
 
 
NUR DANIA
SK TMN INDRAPURA 1
JOHOR
 
NUR SYAFIQAH
SK SERI TEBRAU
JOHOR
 
 
PUTERI HARIZA
SK SERI KUNDANG
SELANGOR
 
ZAHRA ALYA
SK KERANDANG
TERENGGANU
 
MUHAMMAD AIMAN
SK TELUK KUMBAR
PULAU PINANG
 
JULIANA
SK TAMAN TUN DR ISMAIL 1
SELANGOR
 
NURUL SHAFIQAH
SK SRI PULAI PERDANA
JOHOR
 
HARIS WILDAN
SK BUKIT JELUTONG
SELANGOR
 
HAFEE MUHAIMIN
SK AMPANG CAMPURAN
SELANGOR
 
 
AQILAH HUSNA
SK SENA
KEDAH
 

M DANIEL ASHRAF
SK PANGLIMA ADNAN
NEGERI SEMBILAN
 

NURHIDAYAH
SRK GOMBAK 1
SELANGOR
 
 

CHE KU M AIMAN
SK KEPONG
TERENGGANU
 

NURFARADHILA
SK TITI GANTONG
PERAK
 

UMUL SYAZA AMANI
SK PAGAR MUSEH
KEDAH
 

AERINA SHUHADA
SK ABDUL SAMAT
SELANGOR
 

NOOR FARIHIN
SK TAMAN DAYA 3
JOHOR
 
 
NUR AIN NADHIRAH
SK BDR BARU SENTUL
KUALA LUMPUR

 

SAIFUL DAYANA
SJKT METHODIST
SELANGOR
 

NUR AQILAH
SK SRI DAMANSARA 1
KUALA LUMPUR
 
 

NURSHAFIQAH
SK TAMAN EHSAN
SELANGOR
 

MUHAMMAD HAQEEM
SK TAMAN TASIK
SELANGOR
 

MOHAMAD HAFIEZ
SK KG CHERAS BARU
KUALA LUMPUR
 

P UMIRA NATASHA
SK DENGKIL
SELANGOR
 
 

M LUTFI ANAS
SK PADANG AIR
TERENGGANU
 

NUR ALIAH
SK ZAINAB 1
KELANTAN
 

NURUL NAJWA
SK TAMAN SRI PULAI
JOHOR
 

MUHAMAD RUSYDI
SK MENJALARA
SELANGOR
 

MOHAMAD ZAQWAN
SK SERI KELANA
NEGERI SEMBILAN
 

FATIN AMIRAH
SK KETENGAH JAYA
TERENGGANU
 

M KHAIRUL HISAN
SRA BERSEPADU
JOHOR
 
 

NAJWA
SK TERENTANG
MELAKA
 

AHMAD ASYRAF
SK DATO RAJA
MELAKA
 

HANISAH HAAZIQAH
SK BDR SERI ALAM
JOHOR
 

M ZULHELMI
SK TENGKERA 2
MELAKA
 
 

M FAIZ NAJMIE
SK METHODIST
PERAK
 
 
UNGKU M KAMAL
SK BANDAR UDA 2
JOHOR
 

M FARHAN
SK BINJAI
KEDAH
 
 

NURUL HUWAYDA
SK TAMAN RASAH JAYA
NEGERI SEMBILAN
 

M SYAFEEQ HAKIMI
SK T TUANKU JAAFAR
NEGERI SEMBILAN
 
 

M AFIF SYAUKI
SK DATO NANING
MELAKA
 

A FAIZ ISKANDAR
SK GREEN ROAD
SARAWAK
 
 

NURUL IZZAH
SK BATANG KALI
SELANGOR
 

MUHAMMAD HAFIZI
SK BUKIT NANING
JOHOR
 

AHMAD SHUKRI
SK TMN MUTIARA RINI
JOHOR
 

NUR ATHIRAH
SK RASA
SELANGOR
 
 

NUR AISYAH AMNI
SK SULTAN IBRAHIM 2
KELANTAN
 

NUR KHADIJAH
SK TMN UNIVERSITI 1
JOHOR
 
 

NURUL SYAMIMI HANA
SK PUTRAJAYA PCNT 9
SELANGOR
 

NUR SHAFIQAH
SK BUKIT SOGA
JOHOR
 
 
M. ARIF ZIKRI
SK KONGSI
PULAU PINANG
 

NURULAIN NAJIHAH
SK BUKIT GADING
KELANTAN
 

NUR BALQIS
SK TAMAN RIA
KEDAH


W AMIRUL RASYEED
SK SG KOROK LAMA
KEDAHAMIRAH SYAHIDAH
SRA BERSEPADU
JOHOR
 
NOORRIZAH FASIHAH
SK PERMATANG BADAK
PAHANG


MUHAMMAD MIRZA
SK KING GEORGE V
NEGERI SEMBILAN


NUR BATRISYA
SK GREEN ROAD
SARAWAK


MARSYA MAISARAH
SK PUCHONG UTAMA 2
SELANGOR


MAY 2013
 
TAHNIAH! TAHNIAH! TAHNIAH!
PELAJAR CEMERLANG SPM 2012 YANG MERUPAKAN PENGGUNA SETIA SMART COCO A+ DAN PRODUK FORTUNE RESOURCES..
 
 
ABDULLAH 
JOHOR
 
AMYRAH 
NEGERI SEMBILAN
 
FAEZAH   
SELANGOR   
 
FASEHAH 
 PERAK 
 
TAQIEYYUDIN  
JOHOR   
 
ARSYAD
SELANGOR
ALIA 
NEGERI SEMBILAN 
UMMI HANI
TERENGGANU
 
FARAH
SELANGOR 
 
ADI FARHAN
SELANGOR
 
NADHIRAH
PAHANG 
IZZATY
SELANGOR    
SITI SARAH
KEDAH 
HAZWANI 
NEGERI SEMBILAN 
 
SHAZWANA
KELANTAN
 
HELMI AMIRUL
SELANGOR
 
HAZIF
PERAK 
 
HUSNI 
TERENGGANU 
 
AIMAN   
MELAKA  
ATIQAH
 SELANGOR 
 
HANIS
SELANGOR
NADHRAH 
JOHOR 

MU'AZ
 JOHOR
 
 
                                                                                                                             
                                               


JANUARI 2013 
 
PMR 2012 - TAHNIAH DIATAS KEJAYAAN ADIK-ADIK PENGUNA SMARTCOCO A+ DAN JUS ALKHAIRA, GAMBAR MEREKA BERGAYA DENGAN PRODUK KAMI SATELAH BERJAYA MENDAPAT 8A DIDALAM PMR 2012, 
TERUSKAN MENJANA UMMAH CEMERLANG
 

NUR HIDAYAH
N. SEMBILAN
 
NUR AZMINA
KEDAH
 
IFFAH
 K. LUMPUR
 
MASTURIENA
JOHOR 
 
NUR AREENA
JOHOR
 
AIZAT
KEDAH 
 
NUR AFIQAH
MELAKA 
 
NURUL IZZIANY
SELANGOR 
 
M. ASYRAF
SELANGOR 
 
M. FADHLI
SELANGOR 
 
AMIR HAKEEM
N. SEMBILAN 
 
M. FADHIL
TERENGGANU 
 
HASYIMAH
SELANGOR 
 
IMAN & IFFAH
P. PINANG 
 
AHMAD NAUFAL
KELANTAN
 
 NOOR RAIHANA
JOHOR
 
FARHA
SELANGOR 
 
FARAH HUSNA
KEDAH 
 
SITI MAISARAH
N. SEMBILAN
 
NUR AZIRA
MELAKA 
 
SITI NAJWA
SELANGOR 
 
NUR FATIN
 MELAKA
 
M. AFIQ
KELANTAN 
 
M. S. RAHMAN
TERENGGANU 
 
M. FIKHRI HAKIM
MELAKA 
 
ANIS ZULAIKHA
SELANGOR 
 
UMUL AIN''SYAH
KEDAH 
 
SITI NATRAH
SELANGOR 
 
IZZATUL HANANI
SELANGOR 
 
NUR ATIFAH
SELANGOR 

 
NIK FATIHAH
JOHOR

 
AHMAD AZHAR
KELANTAN
SITI NUR AFIFAH
PAHANG

 

 

 
 
 

 
DISEMBER 2012
 
UPSR 2012 TAHNIAH DIATAS KEJAYAAN ADIK-ADIK PENGUNA SMARTCOCO A+ DAN JUS ALKHAIRA, GAMBAR MEREKA BERGAYA DENGAN PRODUK KAMI SATELAH BERJAYA MENDAPAT 5A DIDALAM UPSR 2012, 
TERUSKAN MENJANA UMMAH CEMERLANG
 
THARIQ
SK LEREH
MELAKA 
NAQIB
SK TMN RASAH JAYA
N. SEMBILAN
 
SOFEA BALQIS
SK JLN BAHAGIA
PAHANG 
BALQUISH
SK LEREH
MELAKA 
NUR INSYIRAH
SK SUNGAI SOI
PAHANG 
IRFAN ISKANDAR
SK SAUJANA UTAMA
SELANGOR 
 
MIK ATHYAH
SK PADANG MOKAN
KELANTAN 
 
NURZAHIDATUL
SK PARIT BUNGA
JOHOR 
 
SITI NURHIDAYAH
SK PUNCAK ALAM 2
SELANGOR
 
 
 
IDHAM HAZIQ
SK SERI PERDANA
KEDAH
 
NUR NAILI
SK KOTA
KELANTAN 
 
NAJAT RUHI
SK TOH PADUKA RAJA
PERAK 
 
SITI NAZIHAH
SK KAMIL 2
KELANTAN
 
NURUL IZZAH
SK SUNGAI PASIR
KEDAH 
 
 
MUHAMAD FARIS
SK BDR SERI PUTRA
SELANGOR
 
 
HAMDI
SK AL-AZHAR
KEDAH
 
 
AMIRUL ASHRAF
SK BKT BERUNTUNG
SELANGOR 
 
BALQIS UMAIRA
SK SURA
TERENGGANU 
 
MUHAMAD INAMUL
SK FELDA TENGGAROH
JOHOR
 
 
IRDINA NAJMI
SK SAUJANA INDAH
PULAU PINANG 
 
MARDHIAH
SK PANGLIMA ADNAN
N. SEMBILAN 
 
 
NUR AQILAH
SK BUKIT RAMBAI
MELAKA
 
NURAUNI NADIRAH
SK PEDAH
PAHANG 
 
NURSYAHIRAH
SR ISLAM D. AMAN
KEDAH
 
 
NUR NABILA
SK TAMING JAYA
SELANGOR
 
 
FARAH & AKMAL
SK JALAN PEGAWAI
KEDAH
 
 
MUHAMMAD NAZIR
SK TENGKU BUDRIAH
PERLIS 
 
MUHAMAD TAUFIK
SK UNDANG JELEBU
N. SEMBILAN
 
NIK M. LUQMAN
SK BKT DAMANSARA
KUALA LUMPUR
 
NUR AQILAH
SK PUTRAJAYA P11
SELANGOR
 
NURUL ALIAH
SK SEREMBAN JAYA
N. SEMBILAN
 
NURUL TASNIM
SK SUNGKAI
PERAK
 
 
NUR UMAIMAH
SK LKTP KOTA
GELANGGI, PAHANG
 
SALMAN AL FARISI
SK SERI PERDANA
KEDAH
 
MUHAMMAD ZULHILMI
SK TAMAN KENARI
KEDAH 
 
 
NUR NAJIHA HUDA
SK BKT RAWANG JAYA
SELANGOR
 
 
SITI ZULAIKHA
SK SELANDAR
MELAKA
 
WAN NUR FARAH
SK BUKIT MENTOK
TERENGGANU
 
 
 
 
 


 
 14 & 15 JULY 2012
KARNIVAL IKIM MENYAMBUT 20 TAHUN IKIM
DI DEPAN BANGUNAN IKIM
 
   
  

 
MAY 2012
 
UNTUK SPM 2011
 
Kepada adik-adik penguna Smartcoco A+ yang telah berjaya dengan cemerlang didalam SPM 2011 baru-baru ini, kami di Fortune Resources mengucapkan setinggi-tinggi tahniah. Semuga adik-adik terus maju dan berjaya diperingkat yang lebih tinggi, sama-sama kita menjana Ummah cemerlang. Kepada yang kurang berjaya, jangan putus asa, ini hanyalah satu persimpangan yang kita lalui sahaja, teruskan usaha untuk kejayaan dimasa akan datang. Cabaran didepan untuk kita menjadi pemuda pemudi yang berjaya didunia dan diakhirat.
 
Mohamad Azim, Effah Munirah, Nabilah, Nurul Husna, Muhammad Rusydan, Nurul Hazirah, Mohd Aflah, Mohamad Zamir, Khairul Hariz & Wan Nor Syariatul   
 
MOHAMAD AZIM
 
EFFAH MUNIRAH
 
NABILAH
 
NURUL HUSNA
M. RUSYDAN 
 
MOHD AFLAH
 
MOHAMAD ZAMIR
 
NUR HAZIRAH
 
KHAIRUL HARIZ 
 
W NOR SYARIATUL 
 

 
19/5/2012

        
Bersama IKIM.fm and Islamic Aid Malaysia dalam jamuan makan meraikan program 
"Ibu Mithali Ibu Sejati"
 
 

12/5/2012

Fortune Resources terus menyokong usaha murni Islamic Aid Malaysia dengan cara menderma bersempena dengan sambutan Hari Ibu bersama 
Biduanita Datuk Sharifah Aini seperti dibawah, 
 

 
 
 

 
APRIL 2012
BERSAMA RADIO IKIM.fm dan ISLAMIC AID MALAYSIA DI KUNDASANG, SABAH
 

 
    
 
    
 


JAN 2012
UNTUK PMR 2011 
 
Kami di Fortune Resources ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada adik-adik yang menghantar keputusan dan bergambar dengan bangganya bersama produk FORTUNE RESOURCES. Sekali lagi tahniah kepada adik-adik yang berjaya dengan cemerlang! 8A!!! 9A!!!
 
Hadiah untuk adik-adik telah kami edarkan.Syabas sekali lagi diatas keputusan yang sangat membanggakan. Teruskan mengguna produk FORTUNE RESOURCES!!!! 

                    
           
     HAZWAN        AFIFUDDEEN            HAFIZ                SAIDAH         NURNABILA        ROSYIIDAH
 
              
HANIS HUSNA                SYUHADA                     AFEQA                   HADHINAH                AMIRUL      

                            
          NURJANNAH             NUR AMIRAH               HAZIQ                  FATIN                 AMANINA         
 

 


DISEMBER 2011
 
UPSR 2011
 
TAHNIAH DIATAS KEJAYAAN ADIK-ADIK PENGUNA SMARTCOCO A+ DAN JUS ALKHAIRA, GAMBAR MEREKA BERGAYA DENGAN PRODUK KAMI SATELAH BERJAYA MENDAPAT 5A DIDALAM UPSR 2011, 
TERUSKAN MENJANA UMMAH CEMERLANG

AHMAD RADHI, KAMILIA SYASYA, KHALEDAH, SYATIRUL HASSANI, MOHAMAD FIRMAN, MOHAMAD NAJMI, SITI NADIATUL, ALIYA NUR NAJIEHA DAN JASMIEN


             

         

BACAAN YASIN DAN DOA SELAMAT OKTOBER 2011
UNTUK UPSR & PMR 2011 SERTA IBU PEJABAT BARU.

  

Bacaan Yasin dan doa selamat diadakkan di ibu pejabat baru FR bersempena dengan bacaan doa untuk semua pelajar-pelajar Penguna Smartcoco A+ yang akan menghadapi peperiksaan UPSR dan PMR 2011.
 KEJAYAAN ANAK-ANAK SMARTCOCO A+ DIDALAM PEPERIKSAAN SPM 2010 DENGAN MENDAPAT 10A

Tahniah kepada adik Aliya Najaa , Norhafizah dan Nurul Hidayah semuga anda ke menara gading dan mendapat kejayaan dunia dan akhirat, insyaallah.....

       Pengguna SmartCoco A+ & Jus Al-khaira yang mendapat keputusan cemerlang 
8A dalam PMR 2010. 
Tahniah Diucapkan kepada 

Mohd Adi Farhan, Mohamad Khairullah Ahmad Noor, Amyrah Nur Fariesya Husain, Mohd Nazim Tarmizi. 

      
Program bantuan kepada Pelajar-pelajar Sekolah untuk menggunakan produk smartcoco A+2010


    

  
 Bacaan Yaasin & Tahlil bersama anak-anak Tahfiz Di Pulau Pinang 2010

Bacaan tahlil dan Yaasin diadakan di pejabat Fortune Resources bersama dengan pelajar-pelajar pusat Tahfiz di Pulau Pinang.
        


Bergambar dengan Smartcoco A+

 
Diharapkan anak-anak yang terdiri dari anak yatim dan juga pelajar Sekolah Tahfiz di Pulau Pinang ini mendapat berkat dari Allah SWT dan khasiat dari Smartcoco A+, insyaallah.
 
 


   ANAK ANGKAT SMARTCOCO A+ & JUS AL-KHAIRA 2009 & 2010

Projek Anak Angkat SMARTCOCO A+ dan Jus ALKHAIRA di

Rumah Anak Yatim Ummu Sopiah, Trong, Taiping, Perak dan di Rumah Anak Kesayangan, Sg Ara, Pulau Pinang.

Untuk Projek ini, seramai hampir 60 orang anak-anak yang kurang bernasib baik dari umur 5-18 tahun yang berada di 2 rumah yang tersebut di atas telah di taja dan insyaallah akan terus di taja setiap bulan melibatkan hampir 250 Kotak Smart Coco A+ dan 20 kotak Jus Al-Khaira. Ini adalah mungkin dilakukan dari belian pengguna2 produk ini.. Kami berharap lebih ramai lagi anak-anak dari rumah-rumah sebegini dari seluruh Malaysia dapat dibantu dan di taja oleh individu-individu, syarikat-syarikat, & syarikat korporat melalui Smart Coco A+ dan Jus Al-Khaira.

Pihak Syarikat Fortune Resources sangat berharap, walaupun anak-anak yatim atau kurang bernasib baik, tiada ibu atau bapa atau kedua-duanya sekali atau dari keluarga miskin ini, masih dapat fokus dan mementingkan pelajaran sebagai agenda utama dalam kehidupan dan masa depan mereka. Semoga mereka menjadi orang-orang yang berguna & juga berjaya dalam hidup, keluarga mereka, agama, bangsa, dan negara yang tercinta ini.Smartcoc A+ dengan anak-anak di rumah Anak Kesayangan Sungai Ara.

Smartcoco A+ di Rumah Anak Yatim Ummu Sopiah,
Trong, Taiping, Perak.

Smartcoco A+ Bergambar kenangan dengan anak-anak
di Trong, Taiping
Satu lagi projek anak yatim. Fortune Resources menaja
produk kepada peniagawati untuk anak-anak yatim
di Bukit Beruntung
 
JADUAL PEPERIKSAAN 2018
 
UPSR : 20 & 24-27 SEPTEMBER
 
PT3 : 08 - 11 OKTOBER
 
SPM : 13 NOV - 13 DEC
 
STAM : 16 OKT - 23 OCT
 
 
 

نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)

 
                                                                                            
 
ANTARA BAHAN-BAHAN ASLI YANG DIGUNAKAN DALAM PRODUK-PRODUK KAMI
 
 BADAM, MADU, DELIMA, KISMIS, KURMA, ALOE VERA, GINKO DAN SEBAGAINYA