FORTUNE RESOURCES
MENJANA UMMAH CEMERLANG 
PRODUK-PRODUK FORTUNE RESOURCES DIPASARAN
 

   
SMARTCOCO A+, SMARTCOCO A+ KURANG MANIS, SMART SWEET A+, JUS ALKHAIRA, JUS ALKHAIRA (SACHET), LOTION HERBA MANJA, GOAT A+ DENGAN MADU, GOAT A+ UNGGUL, KOPI BARLI MUNAWWARAH A+, PATI SARANG BURUNG MUNAWWARAH, SMART CHOCOLATE A+ & TERBARU COLLA COCO A.

BERSAMA KAMI DI 

IKIM FM PADA PUKUL 11.15 PAGI

SELASA 03 JUN 2014

RABU 11 JUN 2014

SELASA 17 JUN 2014 

RABU 25 JUN 2014


Dimana anda boleh dapatkan produk-produk kami. Sila hubungi kami di:
 
FORTUNE RESOURCES
   3 PESARA MAHSURI 5,
  11900, BAYAN BARU, 
PULAU PINANG
  Tel/Fax 04-644 7414

  HOTLINE / SMS:
012 507 1411
017 459 7241
012 557 1411

No. Akaun Syarikat di Maybank:
5571 5700 0974
 
EMAIL:
marketing@fortuneresources.com.my

 
BERSAMA FORTUNE RESOURCES 
MENJANA UMMAH CEMERLANG
 
SILA LIHAT AKTIVITI-AKTIVITI KAMI DAN TESTIMONI KAMI
 
PRODUK KAMI

SMARTCOCO A+
SMARTCOCO A+ KURANG GULA
SMART SWEET A+
LOTION HERBA MANJA
GOAT A+ UNGGUL
GOAT A+ DENGAN MADU
KOPI BARLI MUNAWWARAH
SMART CHOCOLATE A+ 

PRODUK TERBARU
 
COLLA COCO A RM27.00 SEKOTAK
 
Minuman nutrisi istimewa ini mengandungi collagen dan vitamin C diperolehi dari buah-buah citrus untuk membantu pertumbuhan kulit yang licin dan cerah serta kesihatan keseluruhan. 
 
Tenaga 97 kcal
Protein 0.63g
Karbohidrat 23.2g
Lemak 0.2g
 
 
 
 


 
 
 
 
 


 

 
  
 
  
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
GOAT A+ Unggul
RM27.00
 
 
 
GOAT A+ Dengan Madu
RM41.00
(15 x 21gm)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HARGA:
RM 24.00
RM 27.00 SABAH & SARAWAK


LOTION HERBA MANJA

Losyen dirumus dari resepi silam dalam bentuk innovatif baru technologi NANO dengan gabungan tradisional dan moden dari herba terpilih dari pati buah Pala, halia dan serai untuk urutan seluruh badan bagi melegakan sakit otot dan sendi, membuang angin dan membakar lemak serta melangsingkan badan. Kelebihan Kollagen, Vitamin C dan E dapat membantu menegangkan, melembutkan, menggebu serta mencerahkan kulit juga membantu mengurangkan parut, selulit dan tanda rekahan diperut selepas bersalin.

Bahan-bahan:
Buah pala:
Nama saintifiknya Myristica fragrans. Melegakan Kembung Perut, kulit arinya merupakan bahan utama untuk membuat minyak sapu atau apa yang disebut  ubat salap bagi melegakan masalah kembung dan senak perut, sembelit, cirit birit sakit kepala, selsema, disengat serangga dan lenguh-lenguh sendi. Sebagai penawar untuk menghilangkan rasa loya, pening-pening atau tanda-tanda lain yang berkaitan dengan pitam. Buah pala mengandungi zat kalium, kalsium, fosforus, lemak, protein dan karbohidrat. Baik untuk kekuatan minda, sakit kepala, masalah bau mulut, gatal-gatal dan menghilangkan jeragat. Ia baik untuk kegunaan luar seperti sakit kepala dan sakit perut. Selain daun dan buahnya, air rebusan biji buah pala yang telah ditumbuk halus juga boleh diminum untuk mengubati penyakit.
 
Serai:
Nama saintifiknya Cymbopogon nardus ialah tumbuhan famili rumput Poaceae, berasal dari kawasan tropika Asia. Serai ditanam di kawasan rumah atau secara komersial untuk penghasilan minyak pati. Dapat digunakan untuk menghalau serangga. Digunakan juga untuk masakan dan ubat-ubatan tradisional.
 
 
 
Halia:
Membantu menghadamkan makanan dan dapat melembutkan perut dengan kelembutan yang sederhana. Dapat mengawal hati supaya tidak sejuk & basah. Dijadikan sebagai pembuang angin yang terdapat dalam usus kecil dan besar. Dapat membuang kahak dan lendir yang melekat di bahagian halkum. Sebagai penghilang bau busuk mulut.

 
 

 
 

نَّ الَّذِيْنَ قَالُوا رَبُّنَا اللهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَنْ لَا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنْتُمْ تُوْعَدُوْنَ (30)

Sesungguhnya orang-orang yang mengatakan : "Tuhan kami ialah Allah", kemudian mereka istiqamah (meneguhkan pendirian mereka), maka malaikat akan turun kepada mereka dengan mengatakan : "Janganlah kamu takut dan janganlah merasa sedih ; dan bergembiralah kamu dengan jannah (syurga) yang telah dijanjikan Allah kepadamu". (Fussilat : 30)

 
                                                                                            
 
ANTARA BAHAN-BAHAN ASLI YANG DIGUNAKAN DALAM PRODUK-PRODUK KAMI
 
 BADAM, MADU, DELIMA, KISMIS, KURMA, ALOE VERA, GINKO DAN SEBAGAINYA